Alweer een winnaar!

Het was weer raak voor een Nederlandse speler bij Wed&Win. Hij probeerde zijn geluk eens bij het spelletje Golden Shamrock en dat bleek helemaal geen foute keuze. De jackpot van €21300 bleek een prooi voor deze 38-jarige Nederlander. Mooi toch? Wie weet ben jij de volgende.

Er is keuze genoeg op onze videogokkasten pagina. Laat je verrassen en probeer je geluk eens! Ben je een fan van het Rad van Fortuin? Of duik je liever de historie in bij het spelletje St. George & The Dragon. Het kan allemaal. Of gewoon dollen met de wereldberoemde aap King Kong. Spanning gegarandeerd. De dagen worden korter, de spanning wordt groter. Speel mee en win!

We spelen niet graag een spelletje met je, maar nodigen je graag uit om er eens een te proberen. Succes ermee.

Alweer een winnaar

R.D.W uit Nederland besloot eens een gokje te wagen en wel op het spelletje Super Lucky Frog, zoals hij wel vaker doet als hij tv kijkt.

Hij zette €5 in en hoorde ineens een heel ander winstgeluid dan hij gewend was, zoals bij de kleinere winsbedragen. Hij keek zijn ogen uit toen hij zag dat het winstbedrag op 72,552 Euro stond.
We kunnen het ons goed voorstellen. Schuddend zat hij op de bank. Het moeten zijn ‘lucky’ weken zijn, want vorige week won hij ook al €6000. Waar TV kijken al niet goed voor kan zijn, zie je maar.

Super Lucky Frog is een van zijn favoriete spelletjes in ons Casino. En de kikker was inderdaad erg lucky voor R.D.W. Hij had zijn vriendin beloofd dat hij eens die jackpot zou winnen. Die zal ook zeker blij zijn, want het is zijn intentie om het gewonnen bedrag een cruise te gaan maken in het Carribisch gebied. We wensen ze daarbij alvast heel veel plezier toe.

Wie weet ben jij de volgende winnaar wel. Kom eens langs en speel mee. Je ziet dat het de moeite waard is. Het kan een saaie voetbalwedstrijd op tv een stuk vrolijker maken bijvoorbeeld.

Videoslot Super Lucky Frog

Super Lucky Frog Spelen

Leave a Reply

Categories