Italiaanse topwedstrijden nu live en gratis te volgen

Ook benieuwd of sterspeler Wesley Sneijder, genomineerd voor beste Europese voetballer van het jaar, met de nieuwe trainer Benitez wederom landskampioen met Inter Milan wordt? Hij en alle andere sterren uit de Italiaanse Serie A zijn vanaf nu live te bewonderen op nl.unibet.com. Het online wedkantoor heeft de rechten verworven voor het live online uitzenden van zo’n 207 wedstrijden in de Italiaanse competitie.

Al deze wedstrijden zijn live en gratis te bekijken via nl.unibet.com. Elke voetballiefhebber kan zich simpel registreren bij Unibet en vervolgens alle wedstrijden online bekijken. Tijdens de wedstrijden kan er ook live gewed worden op onder meer welke ploeg de volgende goal maakt, het aantal doelpunten, wie de volgende corners neemt en welke speler het eerst scoort.

380 x Primera Division
Naast de Serie A heeft Unibet voor het tweede jaar ook de rechten voor de Primera Division (alle 380 wedstrijden). Zal Mourinho (The Magnificent One) met Rafael van der Vaart zijn kunstje weer flikken? Of gooien Messi en David Villa met Barcelona roet in het eten? En hoe gaat Valencia met Maduro het doen?

Komend weekeinde staan ondermeer AC Milan – Lecce, Inter Milan – Bologna, Racing Santander – Barcelona en Mallorca – Real Madrid op het programma. De noteringen laten zien dat Barcelona met de nieuwe aankopen, en als huidige landskampioen, licht favoriet is (1,75) voor de titel. Real Madrid staat 2,10 genoteerd.

Gratis Italiaanse topwedstrijden kijken

Leave a Reply

Categories