De Laatste Ronde! 0-0 geld terug!

De Champions League is aanbeland in de laatste ronde van de groepsfase en Unibet hanteert ook deze week weer de geweldige aanbieding bij de wedstrijden waar de teams knokken om de laatste plaatsjes in de volgende ronde.

Unibet zal namelijk alle verliezende weddenschappen voor Correct Score, Halftime/Fulltime en Eerste/Laatste doelpuntenmaker terugstorten bij elke Champions League wedstrijd die in 0-0 eindigt.

De beste aanbieding die je op dit moment kan vinden voor de Champions League weddenschappen en dat komt goed uit, want dinsdag en woensdag staan er weer flink wat toppers op het programma.

Met Ac Milan, Chelsea, Manchester United, Real Madrid, Olympique Marseille, Inter Milan, Barcelona, Tottenham Hotspur, Schalke 04, Olympique Lyon, Bayern München en Valencia reeds gekwalificeerd zijn er nog slechts vier plaatsen te vergeven voor de knock-out fase.

“Veel hangt deze week af van de motivatie en de opstelling van de teams die reeds geplaatst zijn. Sommige teams spelen nergens meer voor, dus we zouden wat 0-0 salonremises kunnen zien”, zegt Hoofd Sportsbook van Unibet Erik Backlund.

“De aandacht zal deze week uitgaan naar Arsenal, AS Roma, FC Kopenhagen en Braga, want zij moeten zich nog plaatsen voor de volgende ronde.
Arsenal krijgt een quotering van 1,10 voor wint op Partizan Belgrado, wat zou leiden tot kwalificatie. Voor Kopenhagen geldt een quotering van 1,42 voor een zelfde resultaat tegen Panathinaikos.”

Naast de duels om kwalificatie, staan er nog een aantal andere toppers op het programma. Zo kan het duel van FC Twente en Tottenham voor de Engelsen nog van belang zijn.
De bezoekers zijn met een quotering van 2,20 favoriet tegen de Tukkers, maar ze moeten het wel stellen zonder de geblesseerde Van der Vaart. Winst bij Twente zou Tottenham de zege in groep A opleveren.
Manchester United verdedigt thuis de koppositie in groep C tegen Valencia. Bij winst van de Spanjaarden winnen zij de groep, maar de kans daarop lijkt gering met een quotering van 4,80.

Unibet biedt een grote diversiteit aan weddenschappen aan voor alle duels.
Daarnaast hebben ze ook één van de makkelijkst te spelen live wedden opties.
En natuurlijk vergeet niet dat bij elk duel dat in 0-0 eindigt de geld-terug-regel van toepassing is op weddenschappen voor Correct Score, Halftime/Fulltime en Eerste/Laatste doelpuntenmaker.

Wedden op de champions league

Categories