Charly Luske wint The Voice of Holland 2012

Charly Luske wint The Voice of Holland. De noteringen van bookmaker Unibet laten zien dat de 33-jarige zanger uit Almere, uit de stal van Nick & Simon, dé favoriet is (2,00). Veruit de meeste Nederlandse gokkers (80%) zetten in op Luske. Daarnaast maakt de 24-jarige Rotterdamse Sharon Doorson een goede kans (4,00) om de kijkcijferhit van RTL 4 te winnen. Gevolgd door de 25-jarige Paul Turner (6,00), die ook al te zien was in verschillende musicals. Een gokje op Bart Brandjes of op Michelle Flemming is het meest lucratief. Dat levert, als een van hen de finale wint, 25,00 maal de inzet op.

Op vrijdag 6 januari wordt bepaald welke kandidaten naar de sing-off gaan. De sing-off is zaterdag 7 januari. De winnaars daarvan mogen zich op 13 januari nog een keer bewijzen. Uiteindelijk vindt op 20 januari de grote finale plaats. Dan zijn er nog vier kandidaten over en wordt duidelijk wie zich uiteindelijk The Voice of Holland mag noemen. En trekt die finale dan meer kijkers dan in 2011? Volgens bookmaker Unibet wel. Ja, dat gebeurt staat 1,72 genoteerd. Nee, dat gebeurt niet; 2,00.

The Voice of Holland-weddenschappen zijn te vinden op www.Unibet.com onder het menu ‘Wedden’ > Non-Sport’ > Netherlands’ > ‘TV Shows’.

Categories