De Eredivisie draait door

De kop is eraf en de ploegen lijken te zijn warmgedraaid. Twente en Ajax zijn beide nog ongeslagen en zijn goed gestart. Dit weekend de topper Feyenoord tegen Ajax, een klassieker. Wed jij op een gelijkspel?

Feyenoord draait wisselvallig en is ook Europees al uitgebald. Tijd voor de Rotterdammers om van zich af te bijten. De ploeg uit de havenstad heeft alle thuisduels gewonnen. Wedden op een overwinning van Feyenoord is dus zeker een optie. Sinds 2006 is er echter in Rotterdam niet meer gewonnen van de Ajacieden. Het wordt weer eens tijd.

Of ga je voor Ajax? De meer ervaren ploeg uit de hoofdstad heeft wat goed te maken na de nederlaag in Madrid. Hoe kan dat beter dan een overwinning tegen aartsrivaal Feyenoord? Durf jij te wedden op Feyenoord?

In een volle Kuip zullen ze vol gas moeten geven. Ajax heeft de wedstrijd tegen Madrid nog in de benen. Misschien een voordeel voor Feyenoord. Online je weddenschap plaatsen doe je natuurlijk bij Unibet. Wij zijn benieuwd hoe de ‘echte’ topper zich zal ontknopen.

Wedden op de rest van de eredivisie kan natuurlijk ook. Er is genoeg spanning en alles is nog mogelijk. Wat dacht je van de Oosterse derby Heracles – Twente? Twente zal zich goed voelen na het uitstekende resultaat tegen Inter. Voor de ploeg uit Almelo is er weinig voor nodig om zich te motiveren tegen Twente. Online wedden, ook live, op de eredivisie is leuk. Verdubbel de spanning en wed mee.

Unibet zendt De Graafschap v Heerenveen, Groningen v Excelsior, Vitesse v NAC, Willem II v ADO Den Haag, Roda JC v PSV en Heracles v Twente via Livestream uit.

Laat maar zien dat je een kenner bent.

Leave a Reply

Categories