Unibet Open 2011 in Malta

December is de maand vol kerstcadeau’s. Unibet doet mee en presenteren je 6 nieuwe seater Sit and Go tables, de kans om een volle Kerstdoos met spullen uit de Unibetshop te winnen en een gloednieuwe, zonnige, bestemming voor de Unibet Open 2011!

Santa Special – Win een Kerstdoos deze kerst

Ter ere van onze nieuwe 6 seater Sit and Go tables hebben we 2 nieuwe Santa Special leaderboards van 1-30 december. Hier ontvangen de top 20 spelers een geldprijs, evenals een Kerstdoos. Deze is gevuld met spullen uit onze shop. Bovendien zal er op 6 januari een grote “Super Santa Special” Finale plaatsvinden waar er een €5,000 Super Santa doos te vergeven valt. Denk aan een voetbalreis naar Barcelona, een Apple iPad! Kijk op onze site vanaf 1 december en doe mee.

Unibet Open Malta – Nieuwe Satellietstructuur

Kwalificeer je nu voor de eerste ronde van onze nieuwe 2011 Unibet Open tour. We gaan hierbij naar Malta. Het packet is €2,500 waard en we hebben een heel nieuwe satellietstructuur. Per week vergeven we 3 extra guaranteed seats in de Finals. In de 2011 tour presenteren we je ook het Unibet Open online en de Unibet Open “Bad Beat” competitiie in het main live event. Blijf ons online volgen, ook op Twitter voor nadere informative. KLik hier voor meer info over de niewe structuur.

Anonieme Tafels

Beslist eens proberen. Onze anonieme tafels. Zoek naar de tafels gemarkeerd met een ‘A’ in de Unibet poker lobby, schuif aan met een anonieme alias die je automatisch krijgt en doe mee. Niemand zal weten wieje bent en je kunt vrijuit spelen. Leuk toch?

Klik hier om naar Unibet Open 2011 Malta te gaan en ontvang 100 euro gratis poker tegoed!

Categories