Tornado Poker Series

Maak je klaar om te duizelen in onze Tornado Series waarin we €36000 weggeven in september! We hebben 3 fantastische promoties voor jou om uit te kiezen. Maakt niet uit wat voor speler je bent. Single, Multi of Cash? Maak je klaar en toon dat je een kampioen bent.
In september blazen we je weg met onze Tornado Series, waar we maar liefst 36 000 euro weggeven.

We hebben drie fantastische promoties voor je klaarstaan, aan welke je deelneemt is jouw keuze. Of je nu een fan bent van Single Tables, Multi Tables of Cash Games, we hebben voor elk wat wils!

Dit toernooi loopt in september, het geeft je de kans punten te verdienen voor een Sit n Go leaderbord. Je kan punten verdienen door Sit n Go-toernooien te spelen. We hebben twee verschillende leaderbords waaruit je kan kiezen: het “Mover Leaderboard” en het “Maker Leaderboard”. Je ontvangt 1 leaderbord-punt voor elke €1 fee die je betaalt voor elke Single Table Toernooi buy-in level van onderstaande toernooien in september. Er is een maximumaantal van 20 leaderboardpunten te verdienen per dag op het Mover Leaderboard en 100 Leaderboardpunten per dag voor het Maker Leaderboard.

Maker Leaderboard Levels

Buy-in: €20 + €2
Buy-in: €30+ €3
Buy-in: €50+ €5

Mover Leaderboard Levels

Buy-in: €2.50+ 0.25
Buy-in: € 5+0.50
Buy-in: €10+0.10

De beste 20 spelers van elk leaderboard op het eind van september zullen het onder elkaar uitvechten in een finaletoernooi waar spelers kunnen meedingen in een prijzenpot van €16 000. De winnaar wint een seat t.w.v. €4000 voor het ECOSTT (European Championship of Single Table Tournaments)!

Tornado Series Starten

Leave a Reply

Categories