Bingolot


Welkom bij Bingolot.com!

Gezellig bingo spelen in je favoriet bingoroom, dat kan bij bingolot. Bingo spelen en ondertussen gezellig chatten met je bingovrienden in ons multiplayer bingospel.

Bingolot is in de afgelopen jaren uitgegroeid tot de grootste online bingo van Nederland – vele honderden bingofans spelen er gelijktijdig, verdeeld over meer dan 40 bingorooms. We nodigen je uit om deel te nemen aan ons populair en spelvriendelijk bingospel in een multi-speler omgeving waar je kunt chatten en spelen met je vrienden en bekenden, collega’s en geestverwanten.

Eenvoudig deelnemen

Waar je ook voor kiest, gratis meespelen voor kleine geldprijzen of na een kleine inleg voor de grotere prijzen, het spel is altijd spannend en een aangemame tijdsbesteding.

De multi-speler Bingo die wij presenteren is gemaakt met Flash, hetgeen betekent dat er geen noodzaak is voor aanvullende download en installatie van software. Een enkele klik en een aantal seconden geduld en het spel is geladen en je bent binnen! We zijn er van overtuigd dat je vast en zeker veel plezier zult beleven aan onze fraaie spelomgeving en het speelgemak.

Gratis meespelen of voor geld?

Op bepaalde tijden openen we onze gratis bingorooms. Zonder ook maar een cent uit te geven kun je hier bingo spelen en toch geldprijsjes winnen. Boven een totaal verzameld minimum bedrag kun je dat geld op je bank of giro rekening laten bijschrijven, maar je kunt er natuurlijk ook een kansje mee wagen in een van de betaalde rooms.

Spelen voor geld kan in vele rooms met verschillende kaartprijzen en diverse maximum aantallen kaarten per speler. Ook hier geldt dat na het bereiken van een minimum bedrag het prijzengeld kan worden uitbetaald.

Het kopen van speeltegoed is eenvoudig en veilig. Je kunt betalen via je telefoon middels betaalnummers (0909-nummers), via iDEAL (rechtstreeks, middels een e-Wallet van Pay&Play.com of Click&Buy.com) en via een prepaid kaart van PaySafe.

Speel Bingo!

Iedere spelronde duurt ongeveer 6 minuten inclusief de kaartverkoop. Maar er is altijd wel een room waar je direct bij binnenkomst nog snel de kaarten voor de volgende bingoronde kunt kopen.

Ga er gewoon voor zitten en observeer je kaarten en met wat geluk ben jij de Bingo winnaar met een volle kaart en anders heb je misschien als eerste een van de steeds afwisselende patronen compleet. Want een van de leuke dingen van onze online Bingo is dat je de getallen op je eigen kaarten niet hoeft aan te stippen; de computer doet dit automatisch voor je. Zo heb je alle tijd om gezellig te chatten met je roomgenoten. In de betaalde rooms is er verder de mogelijkheid om automatisch kaarten te laten kopen voor de volgende spelronde. Zo hoef je dus geen spelronde te missen.

Welnu, je bent nu helemaal klaar om je geluk te beproeven in ons bingo spel en om ECHTE PRIJZEN te winnen! Wanneer je nog vragen of verzoeken hebt, neem dan alstublieft contact met ons op via het feedback formulier in het spelpaneel. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk antwoord geven. Ons Support-team is 7 dagen per week beschikbaar.

Bingo Spelen

Categories